Methaqualon er et beroligende middel, der øger aktiviteten af ​​GABA-receptorerne i hjernen og nervesystemet. Når GABA-aktiviteten øges, falder blodtrykket, og vejrtrækningen og pulsen sænkes, hvilket fører til en tilstand af dyb afslapning. Disse er vigtige egenskaber, der forklarer, hvorfor methaqualon oprindeligt hovedsagelig blev ordineret til søvnløshed. Tilsvarende topper methaqualon i blodbanen inden for flere timer med en halveringstid på 20-60 timer. Også almindelige brugere opbygger en fysisk tolerance. Køb Quaaludes (mandrax) 300mg, der kræver større doser for samme effekt. Endelig kan overdosis føre til nedlukning af nervesystemet, koma og død, og derfor anbefales det ikke til brug under graviditet og også under graviditet. Køb Quaaludes – Methaqualone – Mandrax online-fri forsendelse.
Quaaludes dosering

Da det var en lovlig medicin, var methaqualon tilgængelig i tablet- og kapselform og kom i forskellige styrker.

Orale methaqualondoseringer varierede fra 75 til 150 mg til let sedation.
En almindeligt ordineret dosis var 300 mg. Op til 600 mg blev brugt til stærk sedation.
Tolerancen udvikler sig hurtigt, og nogle brugere kan tage op til 2000 mg dagligt for at opnå de samme virkninger.
Virkningen begynder ca. 30 minutter efter indtagelse af methaqualon, og virkningsvarigheden er mellem 5 og 8 timer.

Anvendelser af kvaaluder

I 1972 var Quaaludes et af de hyppigst ordinerede beroligende midler i USA.

I ordinerede doser fremmer Quaaludes afslapning, søvnighed og nogle gange en følelse af eufori (lykke og ro). Det forårsager et fald i blodtrykket og sænker pulsen. Disse egenskaber er grunden til, at det oprindeligt blev anset for at være et nyttigt beroligende og angstdæmpende middel.

Det blev et rekreativt stof på grund af dets euforiske (“høje”) effekt. Quaaludes var et populært misbrugsstof i store dele af 1970’erne, selvom både USA og Storbritannien strammede kontrollen med deres brug og udlevering.

Kontraindikationer

Det er vigtigt at bemærke, at Quaaludes ikke bør tages sammen med alkohol eller andre midler, der deprimerer centralnervesystemet. Dette øger de depressive virkninger, og afhængigt af de indtaget doser kan det være dødeligt.
Du må ikke køre bil eller betjene maskiner, mens du tager Quaaludes.
Det er også vigtigt at bemærke, at Quaaludes ikke anbefales under graviditet, da virkningerne på det menneskelige fosterudvikling ikke er klart.

Bivirkninger

Svimmelhed,
kvalme,
opkastning,
diarré,
mavekramper,
træthed,
kløe,
prikkende fornemmelse i arme og ben,
anfald
Bemærk, at de depressive virkninger af quaaludes kan omfatte reduceret hjertefrekvens og respiration.

Køb quaaludes – methaqualone 300 mg online, køb quaaludes – methaqualone 300 mg online lovligt, køb quaaludes – methaqualone 300 mg online lovligt, køb quaaludes – methaqualone 300 mg online til rabatpris, køb quaaludes – methaqualone 300 mg online i Bu. (mandrax) 300mg. methaqualone 300 mg online billigt uden recept.

Bedste sted at købe Quaalude’s online
Velkommen til Prime Online Pharmacy, hvor du trygt og sikkert kan købe Quaaludes online uden recept. Produkterne er lige så af den bedste kvalitet og omkring 98,98% rene og FDA godkendt. Ydermere er emballagen sikker og forsendelsen er 100% diskret og leveringen er meget hurtig. Vi sender også med DHL, FedEx og UPS, for nu, grunden til, at du skal købe Quaaludes online her.
Du behøver IKKE en recept for at bestille hos os. Placer din ordre nu, og vi sender din pakke diskret til din placering i hele verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *