Vi er den mest pålidelige og effektive leverandør og distributør af alle slags almindeligt anvendte smertestillende midler, angstmedicin, depressionsmedicin, angstmedicin og sovemedicin og sexforbedrende piller og psykedelika.

*Vi tilbyder også rabat til massekøbere *Forsendelse natten over med angivne sporingsnumre. *1-2 dages forsendelse. *Ingen recept nødvendig!

Billigste sted at købe Elvanse?

Lisdexamfetamin (også kendt som lisdextroamphetamin, L-lysin-dextroamphetamin eller lisdexamfetamin dimesylat under mærkenavnene Elvanse, Tyvense og Vyvanse) er et stimulerende stof af amfetaminklassen. Det er et “gensidigt prodrug” (codrug) til d-amfetamin (dextroamphetamin), der er godkendt til behandling af ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) og moderat til svær binge-eating disorder.[1] Ligesom amfetamin producerer lisdexamfetamin sine virkninger ved at fremme frigivelsen af ​​neurotransmittere dopamin og noradrenalin i hjernen.

Subjektive virkninger er i det væsentlige identiske med dextroamfetamin, undtagen med en langsommere indtræden og længere varighed. Disse omfatter stimulering, fokusforbedring, motivationsforbedring og eufori. Men i modsætning til dextroamphetamin var lisdexamfetamin specifikt designet til at forhindre ikke-orale administrationsformer (markedsført som et design mod misbrug). Det betyder, at insufflation, rygning eller injektion ikke giver hurtigere absorption eller begyndelse. Det bliver nogle gange solgt og brugt ulovligt som et “studiestof” såvel som et rekreativt stof.

Billigste sted at købe Elvanse?

På trods af det markedsførte anti-misbrugsdesign rapporterer mange brugere, at lisdexamfetamin er i stand til at producere afhængighed og afhængighed ligesom andre euforiserende stimulanser, især når det tages over den anbefalede dosis. Som følge heraf anbefales det stærkt at bruge skadesreduktionspraksis, hvis du bruger dette stof.

Kemi
Lisdexamfetamin er et codrug sammensat af aminosyren L-lysin, kovalent bundet til dextroamphetamin.[2] Amfetamin består af en phenethylaminkerne med en phenylring bundet til en aminogruppe (NH2) gennem en ethylkæde med en yderligere methylsubstitution ved Ra. Det kan omtales som en methylhomolog af phenethylamin, da det har den samme generelle formel, der kun adskiller sig ved tilsætning af en methylgruppe.

Billigste sted at købe Elvanse?

Farmakologi
Lisdexamfetamin blev udviklet med det mål at give en lang virkningsvarighed, der forbliver konsistent hele dagen, samt reduceret risiko for misbrug. Vedhæftningen af ​​aminosyren lysin bremser den relative mængde dextroamphetamin, der frigives til blodbanen. Fordi der ikke er fri dextroamphetamin til stede i lisdexamfetamin kapsler, bliver dextroamphetamin ikke tilgængelig gennem mekanisk manipulation, såsom knusning eller simpel ekstraktion. Der er derfor ingen måde at fremskynde absorptionen via alternative indgivelsesveje, såsom via insufflation, fordampning eller injektion, hvilket gør lægemidlet teoretisk mindre misbrugeligt.

Farmakokinetik
Som prodrug er lisdexamfetamin inaktivt i den administrerede form. Når det er indtaget, spaltes det enzymatisk i at dele: L-lysin, en naturligt forekommende essentiel aminosyre, og d-amfetamin, som stimulerer centralnervesystemet. Således fungerer lisdexamfetamin som en forlænget frigivelse af dexamfetamin. Fordi d-amfetamin skal frigøres fra lysin via kontakt med røde blodlegemer, er virkningerne uafhængige af administrationsvejen. Konvertering af lisdexamfetamin til aktiv d-amfetamin er enzymatisk hastighedsbegrænsning, hvilket forsinker tiden til at opnå maksimale koncentrationer og mindsker dens størrelse og dæmper den deraf følgende striatale dopaminfrigivelse, som menes at være ansvarlig for dens euforiske og tvangsmæssige gendoseringseffekter.

Billigste sted at købe Elvanse?

Farmakodymanik
Amfetamin er en fuld agonist af den sporamin-associerede receptor 1 (TAAR1), som er en nøgleregulator af almindelige og spormonoaminer i hjernen såsom dopamin, serotonin og noradrenalin.[3][4][5] Agonismen af ​​dette sæt af receptorer resulterer i frigivelse af øgede koncentrationer af dopamin, serotonin og noradrenalin i den synaptiske kløft. Dette fører til kognitiv og fysisk stimulering hos brugeren.

d-amfetamins affinitet til TAAR1-receptoren er dobbelt så stor som l-amfetamin.[6] Som et resultat producerer d-amfetamin tre til fire gange så meget stimulering af centralnervesystemet (CNS) som l-amfetamin. l-amfetamin har på den anden side stærkere kardiovaskulære og perifere effekter.

Billigste sted at købe Elvanse?

Omregningskurs
29,7 % af vægten af ​​lisdexamfetamin dimesylat (den sædvanlige ordinerede form) er dexamfetamin: 30 mg lisdexamfetamin dimesylat svarer til 8,9 mg dexamfetamin.[7][8]

Den subjektive oplevelse vil afvige på grund af den langsommere, mere stabile frigivelse af aktivt stof i prodruget. En tilsvarende dosis dexamfetamin vil have en højere maksimal plasmakoncentration og kortere varighed.

Subjektive effekter
Mens de subjektive virkninger er næsten identiske med amfetamins, er lisdexamfetamin betydeligt længere i sin varighed og mere konsistent i sin intensitet på grund af den langsomme frigivelsesmetabolisme. Selvom dette lægemiddel er hastighedsbegrænset i dets metabolisme, er tilstrækkeligt høje doser sammenlignelige med dets modstykker til øjeblikkelig frigivelse, når toppen er nået.

Billigste sted at købe Elvanse?

Perifere effekter (såsom øget hjertefrekvens og højere kropstemperatur) rapporteres at være mindre fremtrædende end formuleringer, der delvist indeholder l-amfetamin, såsom Adderall eller det racemiske amfetaminsulfat, der sælges ulovligt.

Ansvarsfraskrivelse: Effekterne anført nedenfor citerer Subjective Effect Index (SEI), en åben forskningslitteratur baseret på anekdotiske brugerrapporter og personlige analyser fra PsychonautWiki-bidragydere. Som følge heraf bør de betragtes med en sund grad af skepsis.

Det er også værd at bemærke, at disse virkninger ikke nødvendigvis vil opstå på en forudsigelig eller pålidelig måde, selvom højere doser er mere tilbøjelige til at inducere hele spektret af virkninger. Ligeledes bliver bivirkninger mere og mere sandsynlige med højere doser og kan omfatte afhængighed, alvorlig skade eller død

Billigste sted at købe Elvanse?

Toksicitet og skadepotentiale
Hos gnavere og primater forårsager tilstrækkelig høje doser af amfetamin dopaminerg neurotoksicitet eller beskadigelse af dopaminneuroner, som er karakteriseret ved nedsat transportør- og receptorfunktion. Der er ingen beviser for, at amfetamin er direkte neurotoksisk hos mennesker. Store doser af amfetamin kan dog forårsage indirekte neurotoksicitet som følge af øget oxidativt stress fra reaktive oxygenarter og autooxidation af dopamin.

Det anbefales kraftigt, at man bruger skadesreduktionspraksis, når man bruger dette lægemiddel.

Tolerance og afhængighedspotentiale
Afhængighed er en alvorlig risiko ved stor rekreativ brug af amfetamin, men det er usandsynligt, at det opstår ved typisk langvarig medicinsk brug ved terapeutiske doser. Lisdexamfetamin er blevet anset for at have mindre potentiale for misbrug og afhængighed end andre farmaceutiske amfetaminer på grund af den langsommere indtræden og den selvbegrænsende metabolisme, som sætter et loft over den maksimale maksimale plasmakoncentration og deraf følgende dopaminfrigivelse. Forsigtighed tilrådes ikke desto mindre, som med andre stoffer i amfetaminklassen.

Billigste sted at købe Elvanse?

Tolerance udvikler sig hurtigt ved amfetaminmisbrug (dvs. en rekreativ amfetaminoverdosis), så perioder med længere tids brug kræver stadig større doser af stoffet for at opnå samme effekt. Gentagen brug af lisdexamfetamin vil resultere i en gradvis tolerance proportional med den indtagne dosis. Patienter, der har ordineret dette lægemiddel, skal ofte øge deres dosis efter en tid for at bevare dets effektivitet.

Overdosis
En alvorlig amfetaminoverdosis kan resultere i en stimulerende psykose, der kan involvere en række forskellige symptomer, såsom paranoia, vrangforestillinger og hallucinationer, herunder de berygtede Shadow-folk. En Cochrane Collaboration-gennemgang om behandling af amfetamin-, dextroamphetamin- og metamfetaminpsykose angiver, at omkring 5-15 % af brugerne ikke kan komme sig fuldstændigt. Ifølge samme anmeldelse er der mindst ét ​​forsøg, der viser, at antipsykotisk medicin effektivt løser symptomerne på akut amfetaminpsykose. Psykose opstår meget sjældent ved terapeutisk brug. Kombinationen af ​​langvarig brug af høje doser kombineret med søvnmangel øger markant risikoen for stimulerende psykose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *