Hvad Oxynorm kapsler tages for?

Oxynorm 5mg Kapsel til salg, Oxycodonhydrochlorid er inkluderet i Oxynorm Kapsel 20mg. Opioidanalgetika er en klasse af lægemidler, der inkluderer oxycodon. Til lindring af moderate til svære smerter anvendes Oxynorm-piller. Din læge kan dog anbefale det af en anden grund. Oxynorm 20 mg kapsel

Hvad tages Oxynorm kapsler til?

Hvis du har spørgsmål vedrørende grundene til, at det blev anbefalet til dig, så tal med din læge. Som med mange potente lægemidler kan Oxynorm-piller få din krop til at udvikle en tolerance. Dets brug kan føre til fysisk afhængighed. Hvis du holder op med at bruge på grund af fysisk afhængighed, kan du få abstinenssymptomer. Oxynorm 20 mg kapsel

Sådan skal du tage Oxynorm-kapsler
Hvor meget skal jeg tage? Du vil modtage præcise doseringsinstruktioner fra din læge. Vær meget opmærksom på de anvisninger, din læge eller apotek kan have givet dig. Jeg har brug for medicin.
Metoder til indtagelse Indtag Oxynorm-pillerne fuldstændigt med et helt glas vand eller en anden væske. Må ikke åbnes, tygges eller knuses. Det er kun nødvendigt at sluge hele kapslerne, for at Oxynorm-kapslerne fungerer efter hensigten. Den eneste måde at indtage Oxynorm-piller på er oralt.

Hvad tages Oxynorm kapsler til?

Kan jeg købe Oxynorm-kapsler uden recept?

Kun dem med en recept kan købe oxycodon. Du kan tage det i form af væske, kapsler og piller med langsom frigivelse. Det kan også injiceres, men dette gøres ofte på et hospital. Mærkenavnene Oxynorm og OxyContin er andre navne for oxycodon. planlægger en graviditet eller er gravid

Vi aflaster dig for besværet og behovet for at få en recept, før du får smertestillende behandling; blot gennemse vores butiks hjemmeside, foretag dit køb, eller kom og se os personligt på vores adresse.

Er OxyNorm det samme som kodein?

Opioider omfatter både Oxynorm og kodein. Oxynorm dannes ikke af morfin som kodein. Begge lægemidler leveres ofte som tabletter, der også indeholder anden medicin.

Hvad tages Oxynorm kapsler til?

Hvor længe varer virkningerne af OxyNorm?

Virkningen af ​​Oxynorm væske og tabletter varer i 30 til 60 minutter, indtil de forsvinder. Selvom det er muligt at udvikle en afhængighed af oxycodon, vil din læge diskutere måder at mindske sandsynligheden for at gøre det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *